Valitut suodattimet

Bridgestone Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Keskimääräinen testitarkistus

asti

Hintaluokka

BRIDGESTONE RENKAAT SAAT MYÖS VERKOSTA

Tämän japanilaisen rengastalon tarina on alkanut 1930-luvulla, jolloin yrityksen perustaja – jonka nimi on vapaasti käännettynä japanista englantiin juuri Bridgestone – tahtoi laajentaa toimintaansa kengistä renkaisiin. He eivät ehkä tuolloin arvanneet, että Bridgestone renkaat nousisivat markkinoiden kärkeen monen vanhemman merkin rinnalle. Eikä vain rinnalle, vaan myös muiden ohi: vuonna 2015 merkistä tuli maailman suurin renkaidenvalmistaja. Tänä päivänä Bridgestone työllistää yli 100 000 automaailmaa rakastavaa henkilöä. Vaikka monilla on oma mielipiteensä siitä, kenen valmistavat renkaat ovat parhaimmat, ei tätä menestystä voi pitää vain makuasiana. Kyseessä ovat kansainvälisen rengastalon tuotteet, joista löytyy valinnanvaraa jokaiseen autoon ja jokaiselle autoilijalle.

BRIDGESTONE RENKAAT HINTA ERI MYYJILTÄ

Renkaat.com-sivulla on Bridgestonen valikoima hyvin monipuolisesti esiteltynä. Kuten jo myyntiluvuista voi päätellä, yhä useampi kuljettaja tahtoo autoonsa Bridgestone renkaat. Eikä vain henkilöautoon vaan raskaimpiin ajoneuvoihin, katumaastureihin sekä moottoripyöriin. Bridgestone renkaat ovat mainio esimerkki japanilaisesta teknologiasta sekä rohkeista innovaatioista, joiden ansiosta ei vain tyydytä vanhoihin, hyväksi todettuihin ratkaisuihin vaan tahdotaan jatkuvasti myös parantaa entisestään. Yksi näyttö tästä on Bridgestonen nousu 700 yrityksen vertailussa CDP:n Water A-listalle, jonne hyväksytään kestävän veden käytön johtavat yritykset. Vesiresurssien varjelun ja hyödyntämisen lisäksi myös muut ympäristökysymykset otetaan huomioon kehitystyössä.

On siis ymmärrettävää, ettei parasta saa pienimmällä rahalla. Voit kuitenkin säästää kymmeniä, parhaimmillaan jopa satoja euroja vain muutamalla klikkauksella. Olemme aloittaneet soittokierroksen eri rengaskauppiaille ennen kuin sinä edes aavistit tarvitsevasi uusia renkaita, ja sen ansiosta voimmekin tarjoita markkinoiden kilpailukykyisimpiä hintoja hurjasta valikoimasta. Bridgestone renkaat kuuluvat mm. lentokoneisiin, ja kyseessä onkin yksi ilmailualan tärkeimmistä toimijoista. Pyrimme myös pitämään nämä Bridgestone renkaat valikoimassamme! Paitsi että Bridgestone renkaat on valittavissa monenlaisiin, eri tarkoituksiin suunniteltuihin kulkuneuvoihin, myös kuluttajien erilaisiin tarpeisiin on kiinnitetty yksityiskohtaista huomiota. Näiden renkaiden uskoisi kelpaavan nirsollekin kuskille!

BRIDGESTONE RENKAAT KOTIOVELLE

Parasta tietenkin on, ettei sinun tarvitse liikkua kotioveasi kauemmaksi jollet ehdottomasti halua hyödyntää asennuspalveluita tai rengashotelleja. Monet verkostomme rengasmyyjistä hoitavat kuljetuksen kotisi kynnykselle saakka, tehden renkaidenvaihdostakin taas hieman mukavamman toimenpiteen. Vuosien ajan moottoriurheilussa mukana ollut yhtiö keskittyy tällä hetkellä laajentamaan tuoteperhettään entisestään ja olemaan aallonharjalla mitä tulee alan uusiin keksintöihin. Yritys keskittyi alkuun Aasiaan, mutta on nopeassa ajassa ottanut paikkansa myös globaalissa ympäristössä. Pysyäkseen alan suurimpana joutuu tämä rengasjätti paiskimaan jatkuvasti töitä, eikä se toistaiseksi oli osoittanut väsymyksen merkkejä.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 2857
näytä lisää 20
alkaen 2857
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun