Valitut suodattimet

Sava Auton Talvirenkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki

Näytä kaikki

EU-merkintä


asti

Myyjä

Keskimääräinen testitarkistus

asti

SAVA TALVIRENKAAT HUIPPUHINTAAN

Goodyearin teknologiaa omassa tuotannossaan hyödyntävät Sava nastarenkaat ovat tutun Goodyear Dunlop-konsernin merkki, joka tuottaa kohtuuhintaisia renkaita tavalliselle kuluttajalle. Tarkoitus onkin tarjota talvirenkaat Sava hinta alennuksella heille, jotka haluavat nauttia pitkäikäisen rengasvalmistajan keksinnöistä ja kokemuksesta taloudellisemmin. Jos jo valmiiksi halvan hinnan päälle meillä on antaa hyvä Sava talvirenkaat tarjous, saatat saada uudet renkaat huomattavasti halvemmalla kuin käytetyt – nyt ei kannata pihistellä vaan enneminkin tilata uusi rengassarja ennen kuin vanhojen urasyvyys on hälyttävän pieni, eli alle lain vaatiman 3 mm.

Savan renkaat valmistetaan Sloveniassa, eli luvassa on eurooppalaista tuotantoa. Tämä onkin Savan yksi etu muihin saman hintaluokan renkaisiin: Sava nastarenkaat ovat lähes paikallista tuotantoa eikä niitä tuoda Aasiasta. Saat Sava talvirenkaat edullisesti kaikilta jälleenmyyjiltämme, joten nyt voit rauhassa poimia parhaan tarjouksen monen eri huippuhinnan joukosta. Kaikki yhteistyömyyjämme ovat hyväksi todettuja, alansa arvostettuja toimijoita joilla on takanaan vuosien kokemus.

Talvirenkaat Sava halvalla

Mikä sitten on Sava talvirenkaat hinta? Tämä riippuu tietenkin renkaan mallista ja koosta. Merkin talvirenkaat ovat nimetty hauskasti Sava Eskimo, ja tämä kertoo leikkisästä asenteesta autoiluun. Turvallisuus on tietenkin tärkeä kriteeri, erityisesti epävarmoilla alustoilla, mutta Sava haluaa pitää hyvät renkaat myös kaikkien saatavilla. Siksi näissä renkaissa yhdistyy hyvät talvirenkaat Sava hinta, eli laatu ja hinta juuri oikeassa suhteessa. Laatu onkin saattanut yllättää ne, jotka luulevat että saat Sava talvirenkaat edullisesti koska ne ovat huonot: ei suinkaan! Tekniikan Maailman testeissä Savan renkaat sijoittuvat toiseksi, löyden laudalta monta suurempaa ja tunnetumpaa rengasmerkkiä. Me olemme tietenkin innoissamme voidessamme tarjota Sava nastarenkaat halvalla, koska tämä lisää kaikkien tielläliikkujien turvallisuutta. On hyvä pitää huoli siitä, että teillä olevat renkaat ovat uusia ja kelvollisia.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 83
näytä lisää 20
alkaen 83
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun