Valitut suodattimet

195 45 R16 Auton renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Keskimääräinen testitarkistus

asti

195/45 R16

Tämä koon renkaat ovat tehokkaampia ja paremmin. Niiden muotoilu on erittäin mukava kuljettajille. Se on moduloitu siten, että ne näyttävät erittäin tyylikäs. Ne koostuvat korkealaatuisista materiaaleista, jotka estävät heitä kaikenlaisia ​​ympäristöolosuhteissa.

Ne ovat sileitä ja paljon joustava verrattuna muihin renkaisiin. Ne eivät tuota ärsyttää ääniä, kun epätasaisella ja kuoppainen teillä, tämä on yksi tämän muotoilun n ainutlaatuisia ominaisuuksia.

Heidän kohokohta ominaisuus on niiden mukaansatempaava ja vetoisuudeltaan. Ne voivat helposti voittaa karheutta ja epäsäännöllisyys teillä. Sen ote on niin voimakas, että ne eivät kulu helposti toisin kuin muut väsy malleja. Johtuen tämä tärkein ominaisuus renkaat liikkuvat sujuvasti märällä, kuivalla ja jopa lumisilla teillä. Nämä renkaat ovat poikkeuksellisia ja voivat matkustaa pitkiä matkoja ilman ongelmia. Niiden nopeus matkustaminen on erinomainen, se voi matkustaa noin 60mph, vaikka matkan jälkeen satoja ja tuhansia kilometrejä ne toimivat edelleen kuin uusi. Niiden suorituskyky on merkitty olevan korkealaatuisena ja turvallisen ajokokemuksen.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 123
näytä lisää 20
alkaen 123
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun