Valitut suodattimet

Ambra Öljyt ja voiteluaineet

Suodata:

Avaa suodatin

Merkki

Näytä kaikki

Myyjä

Ambra öljyt kovaan käyttöön

Ambra voiteluaineet ovat tunnettuja siitä, että erityisesti suurten maatalouskoneiden moottorit rakastavat niitä. Esimerkiksi moniasteinen Mastergold-sarja hellii traktoreiden ja työkoneiden moottoreita, ja juuri New Holland- sekä New Holland Construction-välineiden kuljettajien kannattaa valita Ambra öljyt työvälineidensä huoltoon. Ambra moottoriöljyt on ahkeran tuotekehittelyn tulos, ja tätä kehitystyötä toteutetaan yhdessä Petronas-yhtiön kanssa. Luvassa on siis uusinta teknologiaa, tiukkoja testejä ja tilanteita, joihin tavalliset moottoriöljyt eivät edes joudu. Traktorit, maansiirtokoneet – jykevät laitteet tarvitsevat luotettavan moottoriöljyn. Kesken työn ei voi hyytyä.

Ja nyt Ambra moottoriöljyt netistä

Moottoriöljyjen hankinta etäkaupasta ei ole aina ollut itsestäänselvyys. Erityisesti Ambran kaltaisten tarkoin kohdennettujen merkkien jakelu on usein jäänyt vain korjaamojen ja huoltopisteiden ammattilaisille, mutta nyt voit tilata Ambra öljyt halvalla omaan kotiin ja hoitaa öljynvaihdon vaikka omassa pihassa. Ja koska Ambra öljy hinta vaihtelee, haluamme varmistaa, että saat sen juuri niin halvalla kuin haluat. Renkaat.com-sivuilla palvellaan kaikkia moottorillisten menopelien omistajia, ja näin ollen myös työkoneiden käyttäjät voivat nyt vertailla, mistä Ambra öljyt kannattaa ostaa.

Hyötyajoneuvojen huolto on elintärkeää. Ambra voiteluaineet on luotu pitämään koneet työkuntoisina vuosien ajan. Väärä öljy saa koneen leikkaamaan kiinni ennen aikojaan, ja pihistely kostautuu helposti koneen nopeana kulumisena. Kun tilaat Ambra öljyt netistä vaikka varastoon, pidät huolen siitä ettei urakka katkea moottoriongelmiin. Vaikka laadusta kannattaa aina maksaa, meiltä löydät Ambra öljyt halvalla. Meidän kauttamme löydät palveluntarjoajia, joiden valikoimista löytyy mm. Ambran Multi-sarjaa, joka pitää huolen isommista moottoreista myös kylmemmällä kelillä.

Ambra öljyt hoitavat hyötyajoneuvoja

Monelle maatilalliselle traktori on tärkeä työkaveri, ja kollegoista kannattaa pitää huolta. Renkaat.com-sivusto on olemassa myös hyötyajoneuvojen omistajia varten, sillä kaikki moottorit ansaitsevat säännöllistä ylläpitoa. Kannattaa tarkastaa, millaista öljyä oma työkoneesi kaipaa – melko varmasti vastaus löytyy myös Ambran valikoimasta. Ambra moottoriöljyt tarjoavat kestävyyttä ja kunnollista voitelua koneille, jotka sitä eniten tarvitsevat. Ambra öljyt pitävät huolta moottorin tasapainosta. Eräät tarinat kertovat jopa 600 käyttötunnista Ambran öljyillä ennen kuin on tullut tarvetta vaihdolle. Melkoinen suoritus!

Lisää…

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 1
alkaen 1
Onko maksettuja mainoksia