Skruvat.fi
0 5 tähdestä
Arvioiden keskiarvo
ks. tuote
Kauppiaiden osoitteet:

AB Skruvat Reservdelar
Gustavslundsvägen 151F
167 51 Bromma
SWEDEN

Organisaationumero: 556605-7336

Sähköposti: info@skruvat.com

Puhelin: 09-31584 584
Puhelinajat: Ma-Pe 09-17

Hyväksytyt maksutavat:

Yhteenveto jälleenmyyjistä Skruvat.fi

Skruvat nettikauppa on yksi useista Renkaat.com-palvelun yhteistyökumppaneista. Tämä jo kymmenen vuotta toiminnassa ollut verkkokauppa on Pohjoismaiden suurin autonosia verkossa myyvä toimija, joka on tehnyt tuhannet asiakkaat tyytyväisiksi laadukkaiden tuotteiden ja edullisten hintojen yhdistelmällä. Meidän kautta saat Skruvat varaosat ja Skruvat renkaat parhailla hinnoilla. Skruvat toimitusaika on tunnetusti niin nopea, ettet ehdi juuri odotella tilaustasi kun se on jo ovellasi. Skruvat toimituskulut riippuvat toimitustavasta, parhaimmillaan saat ostoksesi kotiin alle kympillä. Skruvat nettikauppa kehuu hintojensa olevan ”ruuvatut”, ja he myös kannustavat asiakkaita ilmoittamaan mikäli joku löytää saman tuotteen halvemmalla jostain muualta kuin www.skruvat.fi -sivustolta. Otatko haasteen vastaan? Skruvatin sivulta löydät hintatakuun ja siihen liittyvän haasteen, joten ei muuta kuin vertailemaan hintoja!

Skruvat toimitus on turvallinen, sillä he tarjoavat 30 päivän palautusoikeuden. Asiakastyytyväisyys on www.skruvat.fi -sivulla keskeisessä roolissa, ja sen takia voit olla varma, että saat alan parasta palvelua ja tunnettujen laatumerkkien tuotteet kilpailukykyiseen hintaan. Asema yhtenä Skandinavian suurimmista autoilun osien ja renkaiden verkkokauppana on ansaittu, sillä Skruvat nettikauppa tekee töitä ylittääkseen asiakkaidensa odotukset. Tehokasta asiakaspalvelua on tarjolla sekä puhelimitse että sähköpostilla, ja löydät Skruvat yhteystiedot hieman alempaa. Maksutapoja on kolme: verkkopankin kautta, kortilla tai laskulla. Kyseessä on luotettava ja maineikas yritys, jolla on kokemusta vuodesta 2008 saakka. Voit siis tehdä ostoksesi turvallisin mielin. Asiakaspalvelu auttaa mielellään niin ostamiseen liittyvissä kysymyksissä kuin löytämään juuri oikeat tuotteet autoosi. Voit myös hyödyntää heidän hakutoimintojaan ja auton rekisterinumeron avulla selvittää oikeat tuotteet, renkaat ja varaosat menopeliisi.

Skruvat varaosat valikoimassa on kaikki oleellinen valoista voimansiirtoon. Laaja valikoima on asiakkaan saatavilla huokein hinnoin. Mitä ikinä autostasi puuttuukaan, löydät sen varmasti Skruvatista. Skruvat renkaat valikoimasta löydät taas kaikki klassiset rengasmerkit ja uudet tulokkaat, eli taatusti tarvitsemasi tuotteen oli se sitten Nokian renkaiden tai Hankookin valmistama. Kun yhdistät Renkaat.com-sivun tarjoamat tiedot eri rengasvaihtoehdoista Skruvat.fi-verkkokaupan laajaan valikoimaan, saat taatusti täydelliset renkaat autoosi uskomattoman hyvällä hinnalla.

Laaja valikoima kerää kiitosta myös asiakkailta, jotka ovat kehuneet yli 1500 Trust Pilot arvion kautta Skruvat.fi-kauppaa mm. täysien pisteiden verkkokaupaksi, takuuvarmaksi toimittajaksi sekä ennen kaikkea edulliseksi. Hyvän arvosanan saanut autoilun verkkokauppa www.skruvat.fi on edustettuna myös Renkaat.com-sivustolla, jossa me olemme mukana auttamassa asiakkaitamme löytämään etsimänsä – parhaaseen mahdolliseen hintaan, totta kai. Mikäli sinulla on kokemuksia Skruvat verkkokaupasta, käy jättämässä oma arviosi ja ole avuksi muille internetin kautta autonosia ostaville.

Voimme suositella Skruvatia kaikille niille autoilijoille, jotka haluavat valita helpon ja halvan toimittajan, jolla on vuosien saatossa hankittu laaja asiakaskunta sekä valikoima, josta vaativakin asiakas löytää etsimänsä. Skruvat nettikauppa pitää kärkisijaa Pohjolan suosituimpana autojen varaosaliikkeenä ja asema on ansaittu. Lue lisää: Alla Skruvat yhteystiedot sekä lisätietoja toimitusajoista ja tilausprosessista.

Löydät kauttamme myös Skruvat yhteystiedot:

Www.skruvat.fi puhelinpalvelu auttaa arkisin 9-17 numerossa 09-31584 584.

Heidän kotisivujensa kautta voi jättää yhteydenottopyynnön sähköpostilla.

Lomakkeen löydät sivulta www.skruvat.fi, jossa oikeassa yläkulmassa on yhteydenottoa varten oma painikkeensa.

Skruvat toimitusaika on nopea, varastotuotteet toimitetaan 2-4 arkipäivässä ja tilaustuotteet noin 3-10 arkipäivässä tilauksesta. Saat arvion toimitusajasta sähköpostitse heti kun tavarantoimittaja vahvistaa toimituksen aikataulun. Voit tilata Skruvatin kautta lähes kaiken, mitä tarvitset autoiluun ja kaikki toimitetaan kätevästi joko kotiisi tai toimitusosoitteen läheiseen noutopisteeseen. Yksikään autoilun ystävä ei malta poistua tästä verkkokaupasta käymättä kassan kautta.

Wenn Sie Fragen zu den Preisen, der Lieferung oder dem angebotenen Produkt haben, wenden Sie sich bitte an den Händler unter der folgenden E-Mail-Adresse: Sähköposti: info@skruvat.com