renkaatvaihtoon.fi
0 5 tähdestä
Arvioiden keskiarvo
ks. tuote
Kauppiaiden osoitteet:

Bythjul Norden AB
Gustavslundsvägen 151F
167 51 Bromma, Ruotsi

Sähköposti: support@renkaatvaihtoon.fi

Puhelin: 09 424 510 58
Puhelinaika: M-P 10-18
(Lounas kiinni 12.30-13.30)

Hyväksytyt maksutavat:

Yhteenveto jälleenmyyjistä renkaatvaihtoon.fi

Tervetuloa Pohjoismaiden suurimman rengas- ja vannetoimittajan verkkokauppaan, www.renkaatvaihtoon.fi -sivulle. Tämä jo yli 15 vuoden kokemuksella toimiva Suomen, Ruotsin, Tanskan ja Norjan alueella toimiva erittäin pidetty kauppa, jonka asiakasarviot ovat erittäin imartelevia. Renkaatvaihtoon verkkokaupan palvelua on kehuttu nopeaksi, toimivaksi ja helpoksi – ja juuri sellaista renkaiden ostamisen tulisikin olla. Yksinkertaista, sillä kyse ei ole mistään rakettitieteestä. Renkaat vaihtoon nettikauppa lupaakin, että vaikka olisit ensimmäistä kertaa asialla, heidän avullaan uusien renkaiden hankinta sujuu mutkattomasti.

Www.renkaatvaihtoon.fi sivuilta löytyy jopa outlet, josta saat entistä edullisemmin jo valmiiksi hyvän hintaiset renkaat. Oli kyse sitten kesärenkaista tai talvirenkaista, laajasta tarjonnasta löytyy varmasti jokaiseen autoon käyvät yksilöt. Renkaatvaihtoon alennuskoodi tekee ostamisesta niin halpaa, että renkaita tekisi mieli ostaa varastoonkin. Verkkokauppa toimittaa ostokset kotiovelle, eli sinulla ei ole yhtään tekosyytä olla hankkimatta uusia renkaita. Renkaatvaihtoon verkkokaupalla on valtava keskusvarasto Ruotsissa, ja sen ansiosta toimitus on erittäin nopea. Koska kyseessä on kansainvälinen verkkokauppa, on heillä mahdollista pitää paljon suurempaa tuotevalikoimaa kuin tavanomaisilla kivijalkakaupoilla. Säästyneillä varasto- ja kuljetuskustannuksilla voidaan tarjota asiakkaille entistä matalampia hintoja.

Renkaat vaihtoon verkkokaupasta löydät niin renkaat vanteilla kuin renkaat ja vanteet erikseen. Saatavilla on tietenkin niin suosituimmat rengasmerkit kuin harvinaisemmatkin rengaslöydöt alan harrastajien tarpeisiin. Vuonna 2002 perustettu yritys on voittanut Ruotsissa mm. ”Vuoden Nettikauppa” palkinnon ja posiitiviset asiakaspalautteet kertovat siitä, että www.renkaatvaihtoon.fi on onnistunut tavoitteensa tarjota hinta-laatusuhteeltaan loistavia tuotteita ja ensiluokkaista, asiantuntevaa asiakaspalvelua samassa paketissa. Yli 20 hengen henkilökunta lupaa tuntea jokaisen renkaan yksityiskohtaisesti – nyt kannattaa kysyä, sillä tarjolla on todellista erikoisosaamista!

Renkaatvaihtoon verkkokaupassa voit maksaa monella eri tavalla. Voit valita Klarnan laskun, luottokorttimaksun tai pankkisiirron verkkopankkisi kautta. Kaupankäynti on suojattua ja luotettavaa. Muistathan aina tarkastaa, löytyisikö jostain vielä voimassaolevien tarjoisten lisäksi Renkaatvaihtoon alennuskoodi. Toimitusaika ilmoitetaan jokaisen tuotteen kohdalla erikseen, mutta Renkaatvaihtoon asiakkaat ovat kehuneet lyhyitä odotusaikoja. Luonnollisesti kiireisimmän sesongin aikaan on syytä muistaa, että monet muutkin ovat hankkimassa uusia renkaita samaan aikaan. Toimitus tapahtuu Ruotsin varastolta, ja esimerkiksi yksittäisen renkaan toimituskulut ovat 15 euroa. Mikä parasta: voit valita haluatko renkaat toimitettavan kotiin vai johonkin Renkaatvaihtoon yhteistyöverstaista, jossa voit hankkia edullisen asennuksen samalla. Lukuisten yhteistyökumppaneiden ansiosta asennuspalveluita on saatavilla ympäri Suomen.

Renkaat vaihtoon yhteystiedot:

Puhelin: 09-424 510 58

Yrityksen puhelinpalvelu auttaa arkisin kello 10-18, lukuunottamatta ruokatuntien ajan 12.30-13.30.

Voit myös jättää kotisivujen www.renkaatvaihtoon.fi kautta yhteydenottopyynnön sähköpostiin.

Renkaatvaihtoon on oikea paikka rengasostoksille kun kaipaat ammattilaisen apua, selkeää valikoimaa ja helppoutta ostamiseen. Oli kyse sitten niin sanotuista perusrenkaista, klassikkomerkeistä ja tunnetuista mallistoista tai sitten erityisvaatimusten mukaisista harvinaisemmista kappaleista, www.renkaatvaihtoon.fi on hyvä osoite aloittaa ostaminen. Me Renkaat.com-sivulla olemme tietenkin mukana vertailemassa hintoja ja pitämässä huolen siitä, että asiakkaamme saavat niin paljon vastinetta rahoilleen kuin mahdollista. Käy ihmeessä jättämässä merkki, mikäli sinulla on myönteisiä asiakaskokemuksia sivustamme ja auta näin muitakin löytämään vertailupalvelumme!

Wenn Sie Fragen zu den Preisen, der Lieferung oder dem angebotenen Produkt haben, wenden Sie sich bitte an den Händler unter der folgenden E-Mail-Adresse: Sähköposti: support@renkaatvaihtoon.fi