0 5 tähdestä
Arvioiden keskiarvo
ks. tuote
Kauppiaiden osoitteet:

Laatuvanne yhteystiedot:

Osoite: Laatuvanne.fi
Relanderinkatu 72
78210 Varkaus

Sähköposti: asiakaspalvelu@laatuvanne.fi
Puhelin: 09 424 14 105
Hyväksytyt maksutavat:

Yhteenveto jälleenmyyjistä laatuvanne.fi

Laatuvanne nettikauppa on kotimainen vaihtoehto autoilijoille, jotka tahtovat varmaa, suomalaista asiakaspalvelua. Tämä sataprosenttisesti suomalainen vaihtoehto on palvellut autoilijoita jo yli 30 vuoden ajan ja nyt saat nauttia samasta laajasta valikoimasta ja asiantuntevasta palvelusta myös verkossa. Jos olet epävarma mitkä renkaat tai vanteet sinun tulisi valita, osoitteesta www.laatuvanne.fi saat taatusti apua nopeasti ja suomalaiset olosuhteet tuntevilta henkilöiltä. Olemme iloisia saadessamme Renkaat.com-sivun vertailuun mukaan myös Laatuvanteen kaltaisen paikallisen toimijan, jonka huikean suuri valikoima sopii varmasti suomalaisiin oloihin.

Laatuvanne nettikauppa tarjoaa paitsi kesä- ja talvirenkaat myös alumiinivanteet. Tarjonnasta löydät juuri ne renkaat, joita täällä Pohjoisessa tarvitaan. Jos tarvitset apua ostamiseen, voit luottaa siihen että Laatuvanteen väki tietää vastauksen paremmin kuin kukaan muu. Voit tilata renkaat ja rengaspaketit paitsi kotiin myös sovittuun asennuspaikkaan, jolloin homma hoituu kätevästi ilman, että joudut itse tekemään muuta kuin klikkaamaan oikeat renkaat ostoskoriin. Vertailemalla hintoja ja palveluntarjoajia www.renkaat.com-sivulla varmistat, että saat parhaan hinnan ostoksellesi.

Tuotteet toimitetaan ympäri Suomea nopeasti. Www.laatuvanne.fi toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää ja voit itse valita, mihin tahdot tilauksesi toimitettavan. Toimituskulut vaihtelevat tilauksen mukaan, mutta kun shoppailet yli 200 eurolla saat toimituksen ilmaiseksi. Turvallinen maksaminen onnistuu joko osamaksulla, luottokortilla, pankkisiirrolla tai jopa postiennakolla Matkahuollon pisteessä. Tilaaminen on luotettavaa ja varmaa. Vertailemalla hintoja ja toimittajia voit varmistaa sen, että et maksa liikaa renkaistasi.

Www.laatuvanne.fi yhteystiedot:

Puhelin: 09 424 14105 (arkisin 9-17)

Sähköposti: asiakaspalvelu@laatuvanne.fi

Voit myös jättää kotisivujen kautta yhteydenottopyynnön.

Wenn Sie Fragen zu den Preisen, der Lieferung oder dem angebotenen Produkt haben, wenden Sie sich bitte an den Händler unter der folgenden E-Mail-Adresse:  Sähköposti: asiakaspalvelu@laatuvanne.fi