0 5 tähdestä
Arvioiden keskiarvo
Kauppiaiden osoitteet:

Yhteystiedot:

TRADEINN RETAIL SERVICES,
S.L. CIF/VAT ES-B-17527524,
C/ Pirineus, 9,
17460 Celrà (Girona),
Espanja

Sähköposti: lopd@tradeinn.com
Puhelin: +358 2 48090435 (arkisin 9.30-13.30 ja 15.00-22.00)
Hyväksytyt maksutavat:
Toimitus: DHL, GLS

Tietoja kohteesta bikeinn

Bikeinn nettikauppa on pyöräilyn ja ulkoilun huippumerkkien verkkokauppa, josta löydät kaikki mitä kaksipyöräinen menopelisi tarvitsee toimiakseen täydellisesti. Www.bikeinn.com on osa kansainvälistä TradeInn-yritystä, jonka valikoimasta löydät erikoismyymälöitä moneen eri lajiin. Useat harrastajat ovatkin löytäneet oman alansa verkkokauppaan, joista Bikeinn palvelee kaikkia pyöräilyyn hurahtaneita. Tarjolla on siis paitsi renkaita ja lisäosia myös vaatteita, varusteita ja sellaisiakin tavaroita, joita et uskonut tarvitsevasi.

Urheilulle omistautunut TradeInn lähettää päivittäin tuhansia tilauksia yli 200 maahan tehden monet aktiiviharrastajat onnellisiksi nopealla toimituksella, osaavalla asiakaspalvelulla sekä mahtavalla hinta-laatusuhteella. Me Renkaat.com-sivulla otamme ilolla www.bikeinn.com valikoiman tunnetut pyöränrenkaat mukaan hintavertailuun, jonka ansiosta pystyt poimimaan parhaat tarjoukset monien eri verkkokauppojen ja rengasmyymälöiden joukosta. Nykyään moni tuhlaa aikaa ja rahaa siihen, ettei jaksa käydä läpi kaikkien eri kauppiaiden valikoimaa – ja sitä varten me olemme etsineet parhaat tarjoukset jo etukäteen. Sinun tehtäväksesi jää vain ostaa.

Ja Bikeinn nettikauppa tekee myös siitä helppoa. Maksu tapahtuu luotettavan maksunvälittäjän kautta esimerkiksi PayPalilla tai luottokortilla. Saat tarkan tiedon toimitusaikataulusta, joka riippuu hieman varastotilanteesta. Nopea kommunikaatio yrityksen kanssa takaa sen, että tiedät tarkkaan milloin tilauksesi saapuu – kotiin tai sovittuun noutopaikkaan. Kaikki tämä tapahtuu turvallisin mielin, sillä Bikeinn on asiakkaiden mukaan takuuvarma toimittaja.

Bikeinn yhteystiedot:

Puhelin: +358 2 48090435 (arkisin 9.30-13.30 ja 15.00-22.00)
Kotisivuilla yhteydenottolomake sekä chat-asiakaspalvelu.

Jos sinulla on kysyttävää hinnoista, toimituksesta tai tarjotusta tuotteesta, ota yhteyttä kauppiaan seuraavaan sähköpostiosoitteeseen:  Sähköposti: lopd@tradeinn.com

  • <<
  • <
  • >
  • >>
Takaisin alkuun