0 5 tähdestä
Arvioiden keskiarvo
ks. tuote
Kauppiaiden osoitteet:

Autodoc GmbH
Marzahner Str. 21
13053 Berlin
Saksa

Liikeyhtiön numero rekisterissä: Piirioikeus Berlin, HRB 186168 B
Arvonlisäveronumero: DE312254450

Aukioloajat:
Maanantai - Perjantai 9.00 - 0.00
Lauantai 9.00 - 19.00

Sähköposti: info@autonvaraosat24.fi
Hyväksytyt maksutavat:
Toimitus: UPS

Yhteenveto jälleenmyyjistä autonvaraosat24.fi

Autonvaraosat24 nettikauppa on lähes täydellinen autoilijan verkkokauppa, sillä sivusto on saanut asiakkailtaan arvosanaksi 4,95 – maksimin ollessa viisi! Kyseessä on siis todella monen autoilijan lempikauppa, jonka parhaiksi puoliksi asiakkaat ovat maininneet mm. edullisuuden sekä laadukkaat merkkituotteet. Autonvaraosat24 kokemuksia lukiessa voi todeta, että vähemmästäkin vakuuttuu siitä, että kyseessä on yksi alan parhaita verkkokauppoja. Löydät www.autonvaraosat24.fi verkkokaupasta myös huikeita alennuksia, jotka tekevät jo ennestään edukkaista tuotteista entistä vastustamattomampia. Oman auton varusteiden päivittäminen on tehty niin helpoksi ja halvaksi, että et enää kehtaa valittaa autoilun olevan kallista. Ainakaan niin kauan, kun et joudu tankkaamaan.

Tämä verkkokauppa on osa saksalaista Partex Global-yritystä, joka tunnetaan ystävällisestä ja nopeasta asiakaspalvelusta. Löydät Autonvaraosat24 yhteystiedot tämän esittelyn lopusta sekä luonnollisesti suoraan verkkokaupan sivulta. Me Renkaat.com-sivustolla tahdomme edesauttaa asiakkaittamme säästämään autoiluun liittyvissä kuluissa, jotta rahaa jää myös muuhun. Yksi tapa on esimerkiksi Autonvaraosat24 alennuskoodi, jolla voit ottaa kaiken ilon irti näistä yli miljoonasta tuotteesta. Melko uskomaton valikoima, eikö totta? Autonvaraosat24 sivulta löydät tunnetuimmat tuotemerkit mutta myös harvinaisemmat tuotteet, joita monet harrastajat metsästävät ympäri Suomen. Ja nyt kaikki ovat yhdellä sivulla, eikä ostaminen voisi olla yksinkertaisempaa.

Kuten todettu, on Autonvaraosat24 nettikauppa kuin karkkikauppa kenelle tahansa autonomistajalle. Tällaista tarjontaa ei olisi mahdollista pitää perinteisessä kivijalkakaupassa, vaan nyt asiakkaan iloksi tarjolla on optimoitu varasto, tehokas logistiikka sekä saksalaista insinööriosaamista, jota hyödyntämällä asiakkaat voivat ostaa lähes mitä tahansa pyörillä kulkevalle tarvittavaa ja saada sen kaiken lisäksi halvalla ja suhteellisen nopeasti kotiin toimitettuna. Voit valita myös monesta asiakasystävällisestä lisäpalvelusta, kuten palautusoikeuden venyttämisestä normaalista viikosta jopa sataan päivään, jolloin saat lisää aikaa varmistaa osien sopivuus autoosi.

Www.autonvaraosat24.fi on vallannut markkinat Keski-Euroopassa ja nyt se aikoo tulla myös Suomen markkinoille mullistamaan autoiluun liittyvien tarvikkeiden myynnin. Tilaamalla Autonvaraosat24 uutiskirjeen pysyt perillä parhaista tarjouksista sekä uutuustuotteista, jotka eivät ole ehtineet vielä suomalaisiin rengaskauppoihin. Autonvaraosat24 toimitusaika riippuu tuotteen saatavuudesta, koska näin suuressa valikoimassa ei jokaista tuotetta ole välttämättä aivan heti saatavilla. Saat kuitenkin säännöllisesti tietoa tilauksestasi, etkä joudu varmasti maksamaan ylimääärisiä tilausmaksuja tai tulleja, tulevathan tuotteesi EU:n sisältä. Ei yllättäviä lisäkuluja, vaan pelkkiä iloisia yllätyksiä.

Autonvaraosat24 valikoimaan kuuluu paitsi varaosat mihin tahansa tarpeeseen myös renkaat. Rengashaku on selkeä käyttää, vaikka suosittelemme ensin tekemään hintavertailun Renkaat.com-sivustolla, jolloin pääset heti valitsemaan suosikkirenkaasi alhaisimmalla hinnalla. Maksutapoja löytyy monia, kuten Klarna, tilisiirto tai luottokorttimaksu. Autonvaraosat24 on selkeä ja helppokäyttöinen sivusto, jolla riittää, että tunnet autosi – tai tiedät ainakin rekisterinumeron! Ostaminen on riskitöntä, sillä sinulla on etäkauppaan kuuluva palautusoikeus jota voit luonnollisesti hyödyntää, mikäli ostoskärryyn livahtaa virheostos.

Autonvaraosat24 yhteystiedot:

  • Parhaiten www.autonvaraosat24.fi verkkokaupan asiakaspalvelun tavoitat sähköpostilla tai kotisivujen yhteydenottolomakkeen kautta.
  • Sähköpostiosoite info@autonvaraosat24.fi vastaa nopeasti asiakaskyselyihin, ja tarvittaessa voit jättää soittopyynnön.

Www.autonvaraosat24.fi toimitus on ilmainen yli 150 euron ostoksille. Pienemmät ostokset toimitetaan kotiin kympillä, ja renkaiden toimitus on – usko tai älä – ilmainen. Kyseessä on turvallinen ja luotettu verkkokauppa, joka tekee auton omistamisesta taas hieman hauskempaa. Kuka olisi uskonut, että jonain päivänä vain muutaman klikkauksen päässä on yli miljoonan tuotteen valikoima, josta valita? Autonvaraosat24 toimitusaika vaihtelee muutamasta päivästä muutamaan viikkoon varastotilanteesta riippuen. Toimitus tapahtuu kuriiripalvelun kautta, kuten esimerkiksi GLS tai DHL. Renkaat.com-sivulta pääset nopeasti näkemään myös Autonvaraosat24 tuotteiden hintatiedot ja sen, mistä saat haluamasi mahdollisimman taloudellisesti.

Wenn Sie Fragen zu den Preisen, der Lieferung oder dem angebotenen Produkt haben, wenden Sie sich bitte an den Händler unter der folgenden E-Mail-Adresse:  Sähköposti: info@autonvaraosat24.fi