auton-varaosat24.fi
0 5 tähdestä
Arvioiden keskiarvo
ks. tuote
Kauppiaiden osoitteet:

Delticom AG
Brühlstr. 11
30169 Hannover
Saksa

Hallintoneuvoston puheenjohtaja: Rainer Binder
Johtokunta: Susann Dörsel-Müller, Philip von Grolman, Andreas Prüfer
Yhtiön toimipaikka: Hannover
Rekisterinumero: Hannover, Saksa HRB 58026
ALV-numero: FI 19147408

Sähköposti: auton-varaosat@delti.com

Puhelin: 09-42 59 86 03 (maanantaista perjantaihin kello 7 - 22)
Faksi: 0049 511 879 891 78

Hyväksytyt maksutavat:

Yhteenveto jälleenmyyjistä auton-varaosat24.fi

Auton-varaosat 24 nettikauppa on osa suuren saksalaisen Delticom-yrityksen konsernia, josta autoilijat löytävät lähes kaiken tarvitsemansa yhdestä osoitteesta. Tällä verkkokaupalla on päätähuimaava valikoima autoilun perusvälineistöä, huoltoon tarvittavia aineita sekä tietenkin renkaita. Me Renkaat.com-sivulla olemme ottaneet www.auton-varaosat24.fi sivuston luonnollisesti mukaan vertailuumme, jotta saat muutamalla klikkauksella käsiisi koko sen valtavan valikoiman ja voit samalla verratta Auton-varaosat24 liikkeen hintoja muiden auton varaosien ja renkaiden myyjiin. Auton-varaosat24 kokemuksia kuullessa voi olla vakuuttunut siitä, että elämme aivan uutta aikaa auton omistamisessa: poissa on ajat, jolloin tarvikkeita sai vain huoltoasemilta tai merkkiliikkeistä ja autoilijan piti tyytyä ensimmäiseen annettuun hintaan. Nyt me tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden yhdellä silmäyksellä tarkastaa hinnasto sekä verkossa toimivilta myyjiltä kuin perinteisiltä huoltoliikkeiltä.

Mitä olet vailla? Moottoriöljyt, katalysaattorit, iskunvaimentimet sekä tietenkin renkaat tunnetuilta merkeiltä kuin pienemmiltäkin valmistajilta. Tavallinen kauppa ei pysty tarjoamaan näin paljon valinnanvaraa, sillä Auton-varaosat 24 on kuin autoilijoiden karkkikauppa. Hämmästyttävän halpaa ja niin monta tuotetta, ettet voi lähteä sivustolta pois tyhjin käsin. Nyt on hyvä hetki päivittää auton turvavarusteet, sillä jokaisessa autossa tulisi olla mukana turvatakki, heijastinliivi, ensiapupakkaus ja varoituskolmio. Nämäkin voit ostaa samalla kun shoppailet moottoriöljyt ja muut auton säännölliseen kunnossapitoon vaadittavat tarvikkeet.

Auton-varaosat24 on yksi suurimmista toimijoista alalla, ja voit luottaa siihen, että saat tilauksesi juuri sellaisena kuin tahdotkin. Maksaminen sujuu kätevästi pankkisiirrolla, luottokortilla, PayPalin kautta tai jos tarvitset hieman joustoa, erämaksukin onnistuu. Entä millainen on Auton-varaosat24 toimitusaika? Huomattavan lyhyt: saat tilauksesi noin neljän arkipäivän kuluessa. Voit itse valita, haluatko ostoksesi kotiovelle vai esimerkiksi asennuskumppanin luo, jolloin voit ulkoistaa kaiken työn ammattilaisille ja itse vain odotella, että autosi uudistetaan. Kuulostaa arvokkaalta, mutta näillä hinnoilla auton hemmottelu on halpaa.

Renkaat.com on omistautunut autoilijan asialle. Meille on ehdottoman tärkeää, että moottoritiellä on turvallista ja se edellyttää hyväkuntoisia varusteita jokaisella autoilijalla. Ja se ei saa jäädä rahasta kiinni. Sivustollamme voit vertailla niin eri verkkokauppojen kuin rengasmyymälöidenkin valikoimaa ja hintatasoa ja valita sen, joka parhaiten sopii lompakollesi. Autonvara-osat 24 nettikauppa on yksi monista rengas- ja varaosakauppaa mullistaneista tulokkaista, jotka ovat tehneet 2000-luvulla suuren palveluksen kaikille, joilla auto on arkinen liikkumisen väline tai rakas harrastusmuoto.

Autonvara-osat24 yhteystiedot:

Puhelin: 09-42598603 (arkisin 7-22)
Fax: 0049 511 879 891 78
Sähköposti: auton-varaosat@delti.com

Www.auton-varaosat24.fi sivustolta löydät yhteystiedot myös eri tarpeisiin, esimerkiksi lehdistölle tai jos tarvitset tarkempaa tietoa tietyistä tuotteista. Ammattitaitoinen henkilökunta osaa auttaa hyvin yksityiskohtaisesti ja he tekevät varmasti kaikkensa, jotta saat juuri sinun autosi suorituskykyä edesauttavat ostokset tehtyä. Ostoprosessi on tehty asiakasystävälliseksi kokemukseksi alusta loppuun asti ja voit luottaa siihen, että saat tilauksesi nopeasti ja varmasti.

Wenn Sie Fragen zu den Preisen, der Lieferung oder dem angebotenen Produkt haben, wenden Sie sich bitte an den Händler unter der folgenden E-Mail-Adresse: Sähköposti: auton-varaosat@delti.com