Tällä viikolla laajennettiin Hankook Tire- ja DTM-kumppanuuksia

Neu-Isenburg, Saksa, 2. heinäkuuta 2019 – Korkealuokkaisten renkaiden valmistaja, Hankook Tire on jatkanut sitoutumistaan DTM:n neljäksi lisävuodeksi, huolimatta siitä, että sopimus ei ole vielä päättynyt. Yhtiö on ollut epäilemättä suosituimpien kansainvälisten vakioautosarjojen virallinen kumppani ja yksinomainen rengastoimittaja vuodesta 2011 lähtien. Uuden sopimuksen myötä Hankookista tulee kansainvälisten kilpa-autosarjojen historian pitkäaikaisin rengastoimittaja.

Nykyisellä DTM-kaudella nähdään kolmen maailman ensiluokkaisen autovalmistajan tuotantomalleihin perustuvia kilpa-autoja. Tänä vuonna Audin ja BMW:n seuraan on liittynyt ylellisten urheiluautojen valmistaja, Aston Martin. Vuoden 2019 kaudella on otettu käyttöön myös uusia teknisiä määräyksiä kansainvälisen Luokan 1 määräysten mukaisesti, mikä on johtanut paljon tehokkaampiin DTM-autoihin. Ne ovat näyttävämpiä ja ne kykenevät paljon nopeampiin kierrosaikoihin. Kuljettajien ja tallien lisäksi renkaista on tullut entistä tärkeämpi osa-alue. Tulevaisuudessa Hankook Ventus -kilpa-autorenkaat jatkavat tästä kilpa-autoilun elementistä huolehtimista ikonisilla DTM-kilparadoilla, aivan kuten se on tehnyt niin aiemminkin.

ITR:n hallituksen puheenjohtaja Gerhard Berger: "DTM edellyttää kumppanivalmistajiltaan erittäin korkeita teknologia- ja laatuvaatimuksia. Erityisesti tällä kaudella rengasvaatimukset ovat kasvaneet merkittävästi uusien yli 600 hevosvoiman turbomoottoreiden myötä. Hankookin kilpailurenkaat ovat täyttäneet kaikki vaatimuksemme ja ne ovat osoittaneet valtavan suorituskykypotentiaalinsa. Vakiintuneen kumppanuutemme varhainen jatkaminen kuvastaa kahden osapuolen välillä olevaa luotettavaa ja ammattimaista yhteistyötä."

"Olemme iloisia, että meidät on jälleen kerran valittu epäilemättä maailman suosituimman kansainvälisen vakio-autosarjan viralliseksi, yksinomaiseksi toimittajaksi", sanoo Hankook Tiren hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja, Hyun Bum Cho. "DTM tarjoaa kansainvälisen alustansa ansiosta meille mahdollisuuden osoittaa jatkuvasti vakiintunutta teknologiaosaamistamme sekä vahvistaa maailmanlaajuista edustustamme moottoriurheilualalla."

Achim Kostron, ITR GmbH:n pääjohtaja, "Olemme iloisia, että Hankook haluaa edistää DTM:n kansainvälistymistä ja kasvua yhteistyössä meidän kanssamme. Kansainvälisesti tunnettuna brändinä ja korkealuokkaisten autonvalmistajien alkuperäisenä laitevalmistajana, Hankookin pitkäaikainen osallistuminen kilpasarjaamme korostaa edelleen DTM:n asemaa tunnettuna teknologia- ja markkinointialustana."

"Ensi viikon kilpailu Norisringissä Nurembergissä on 123. DTM-kilpailu Ventus-kilpa-autorenkaillamme", sanoo Hankook Tire Europen moottoriurheilujohtaja, Manfred Sandbichler. "Toistaiseksi yksikään ei ole keskeyttänyt kilpailua ennenaikaisesti renkaiden vuoksi. DTM:n äärimmäisen ammattimaisen ympäristön lisäksi tämä on tärkeä elementti korkeatasoisimmissa moottoriurheilutapahtumissa, joissa painopiste on faneilla ja kuljettajilla."

Hankook on tukenut huippuluokan moottoriurheilutapahtumia monen vuoden ajan. Korkealuokkaisen Ventus Race -sarjansa ansiosta se on vakiinnuttanut asemansa yhtenä kansallisten ja kansainvälisten moottoriurheilu- ja rallitapahtumien parhaimpana toimittajana. Ensiluokkaisen rengasvalmistajan kilpa-autorenkaat tekevät joka kausi vaikutuksen huippuluokan suorituskyvyllään, johdonmukaisuudellaan sekä maksimaalisella turvallisuudellaan tunnetuissa sarjoissa, kuten DTM, 24H sarja, W-sarja, Formula Renault Eurocup, 24H Nürburgring, F3 Americas ja CJ Super Race.

Sama koskee juniorisarjoja – FIA F4 Spain, SMP Formula 4 ja FIA:n sertifioima F4 British Championship – joissa Ventus Racen suorituskyky on avainasemassa nuorille kuljettajille, jotka ovat matkalla kohti mahdollista moottoriurheilu-uraa.

Lähde - Hankooktire-Mediacenter.com

Tilaa uutiskirjeemme

Vastaa: {{replyComment.author}}
Kaikki kentät ovat pakollisia
Kommentti lähetettiin onnistuneesti

Takaisin alkuun