Hankook esitteli jälleen menestyksekkäästi UEFA: n Europa-liigan virallisena sponsorina

Hankook kertoo sen sitoumuksen Eurooppa-liigaan tuoneen kaudella positiivisen tuloksen. Yhtiön sitoumukseen kuului jälleen monipuolisia, kautta Euroopan ja koko kauden ajan tapahtuneita aktivointiprojekteja ja -aloitteita. Luvut puhuvat puolestaan. Yli 100 000 jalkapallofania osallistui erilaisiin Euroopassa mainostettuihin Hankookin verkkokampanjoihin. Tärkeimpiä olivat tietenkin pääpalkinnot: VIP-matkat finaaliin Azerbaidzhanissa sijaitsevassa Bakuun ja niin sanottuun ”fanien finaaliin”, missä voittajat saivat seuraavana päivänä mahdollisuuden pelata oman finaalinsa samoissa puitteissa kuin kaksi finaalijoukkuetta.

Neu-Isenburg, Saksa, 12. kesäkuuta 2019 – Tällä kaudella ensiluokkaisten renkaiden valmistaja Hankook voi muistella jälleen onnistunutta sitoumustaan virallisena Euroopan-liigan sponsorina. Jalkapallofaneilla pitkin Eurooppaa oli mahdollisuus voittaa VIP-lippuja lohko- ja karsintavaiheisiin sekä Bakun finaaliin Hankook Ticket Arena -lippuareenan sekä valmistajan useiden eurooppalaisten Facebook-kanavien kautta. Hankook lahjoitti yli 400 VIP-lippua kuluvalle kaudelle ja 20 lippua tulevalle kaudelle 2019–2020 sekä monia muita palkintoja 15 ottelupäivän aikana.

Sosiaalisessa mediassa kävi kunnon kuhina ennen 29. toukokuuta pidettyä finaalia. Hankook loi faneilleen uusintana virtuaalimatkan Bakuun kampanjalla ”10 Stops to Baku” eli Kymmenen pysähdystä Bakuun. Postikortit kymmenestä tunnetusta Euroopan kaupungista, kuten Frankfurtista, Münchenistä, Mariborista, Zagredista, Belgradista, Sofiasta, Istanbulista, Trabzonista ja Tbilisistä, näyttivät suunnan Bakuun. Niiden mukana tuli houkuttelevia voittomahdollisuuksia. Osanottajat saattoivat myös varmistaa Hankookin lippuareenan kautta paikkansa Bakun arvostetussa fanien finaalissa, joka käytiin vain päivä oikean finaalin jälkeen. Voittajia valmensi entinen ammattilaispelaaja, Deco, ja tunnettu tubettaja Behzinga. Sen jälkeen fanit pelasivat oman ottelunsa Bakun Olympiastadionilla.

”Pitkäaikainen kumppanuus Eurooppa-liigan kanssa tarjoaa ainutlaatuisen, koko Euroopan kattavan alustan ja on ihanteellinen tilaisuus kasvattaa bränditietoisuutta kestävästi kautta Euroopan. Siksi olemme iloisia, että niin monet fanit ovat hyväksyneet tarjouksemme ja kampanjamme Hankookin Euroopan alustoilla. Tämä vahvista pitkäaikaista sitoutumistamme Eurooppa-liigan kumppanina”, Hankook Tire Europen toimitusjohtaja Han-Jun Kim toteaa.

Rengasvalmistaja Hankook on ollut onnistuneesti mukana Eurooppa-liigassa yhtenä pääsponsoreista kaudesta 2012–2013 lähtien. Se onkin kaikkein pitkäikäisin kumppani kaikista sponsoreista. Eurooppa-liigassa on 64 joukkuetta ja 205 ottelua. Se on helposti UEFA:n järjestämistä kisoista suurin ja yksi maailman isoimmista sen tyyppisistä kisoista. Yli 60 miljoonaa katsojaa seurasi finaaliottelua suorana TV-ruudusta. Hankook on järjestänyt myös vuodesta 2016 Centre Circle Carrier -ohjelman Eurooppa-liigan otteluihin. Näin 14–20-vuotiaat nuoret päässevät osallistumaan toimintaan ja kantamaan keskiympyrälipun stadionille ennen ottelun alkua. Hankook haluaa kiinnittää huomiota tieturvallisuuteen antamalla esimerkiksi sukulaisensa auto-onnettomuudessa menettäneille nuorille tilaisuuden olla keskiympyrälipun kantajia.

Lähde - Hankooktire-Mediacenter.com

Tilaa uutiskirjeemme

Vastaa: {{replyComment.author}}
Kaikki kentät ovat pakollisia
Kommentti lähetettiin onnistuneesti

Takaisin alkuun