Traktoreita hyödyntävä maatalous ja urakointi nopean muutoksen edessä

Traktoreita hyödyntävä maatalous ja urakointi on muutoksessa ja kaipaa edelläkävijöitä. Uusi, edistyksellinen Nokian Raskaiden Renkaiden konseptirengas vie traktoreilla työskentelyn uudelle aikakaudelle. Se tarjoaa pienviljelijöille uusia liiketoimintamahdollisuuksia yhdistämällä hyvän pidon pehmeällä maaperällä kestävyyteen tien päällä.

Nokian konseptirengas vie uudelle aikakaudelle

Koko maatalousala on uuden aikakauden kynnyksellä. Pientilojen kustannukset nousevat samalla, kun tuet pienenevät tai ovat epävarmoja. Maatalousyrittäjille syntyy tarve monipuolistaa toimintaansa aloittamalla pienimuotoisia urakointipalveluita.

Kehityssuunta on erikoistumisesta kohti yleistämistä ja monipuolistamista. Tämä on muuttanut ja tulee muuttamaan uudentyyppisten varusteiden kysyntää, mukaan lukien kysyntää kestäville, monikäyttöisille renkaille, jotka mahdollistavat traktoreiden yhä monipuolisemman ja kustannustehokkaamman käytön .

Nokian uusi konseptirengas on erityisesti suunniteltu mahdollistamaan monipuolinen ja kustannustehokas työskentely. Rengas tarjoaa luotettavuutta ja pitkää käyttöikää, ja sen edistyksellinen pintakuviointi parantaa liikkuvuutta ja mahdollistaa raskaammat kuormat.

Tervetuloa tutustumaan Nokian uuteen konseptirenkaaseen ja koko Nokian Raskaiden Renkaiden luotettujen tuotteiden kattavaan valikoimaan, jonka ansiosta maanviljelijät ympäri maailman voivat olla varmoja työnsä onnistumisesta epätasaisilla pelloilla ja kivikkoisessa maastossa.

Tietoa Nokian Renkaista

Nokian Renkaat on maailman pohjoisin rengasvalmistaja, joka edistää ja helpottaa turvallista liikkumista vaativissa olosuhteissa. Keskitymme ainoana rengasvalmistajana vaativien olojen tuotteisiin ja asiakastarpeisiin. Innovatiivisia renkaita henkilö- ja kuorma-autoihin sekä raskaisiin työkoneisiin markkinoidaan pääosin alueilla, joissa on lunta, metsää ja vuodenaikojen vaihtelusta johtuvat vaativat ajo-olosuhteet. Kehitämme tuotteitamme tavoitteenamme kestävä turvallisuus ja ympäristöystävällisyys tuotteen koko elinkaaren ajan. Liikevaihtomme oli vuonna 2016 noin 1,4 miljardia euroa ja henkilöstömäärä vuoden lopussa noin 4 400. Nokian Renkaiden osake on listattu Nasdaq Helsingissä.

Nokian Raskaiden Renkaiden kotisivut  
www.nokianraskaatrenkaat.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Vastaa: {{replyComment.author}}
Kaikki kentät ovat pakollisia
Kommentti lähetettiin onnistuneesti

Takaisin alkuun